top of page

FAQ för besökare av kulturplatsen

 

Datum och öppettider

Popup kulturplats Snösätra invigs med festivalen Spring Beast den 26 – 29 maj och popupen pågår därefter fram till den 6 juni 2022.  Kulturplatsen kommer att vara öppen för besök mellan klockan 11:00 och 22:00. 

Inträde

Det är gratis att komma in och att ta del av alla kulturaktiviteter under popupen.

Var hittar jag programmet

Programmet är publicerat här - och det uppdateras löpande.

Hitta hit

Kulturplats Snösätra ligger på Snösätra gränd i Rågsveds friområde och nära Rågsveds centrum. Du tar dig lättast hit genom att åka tunnelbana till Rågsved och därefter gå 1100 meter till Snösätra gränd.  Se kartbild nedan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parkering

Det finns ingen möjlighet för andra fordon än färdtjänst och utryckningsfordon att parkera i anslutning till kulturplatsen. Vi rekommenderar att du använder kollektivtrafiken för att ta dig hit, alternativt använder parkeringsplatser i närheten av Rågsveds centrum.


 

Tillgänglighet

Det finns handikappsparkering, tillgänglighetsanpassade toaletter samt möjlighet att ta sig fram med rullstol och rullator på området. 

Mat och dryck

Under Festivalen Spring beast 26 – 29 maj 2022 och helgen efter, 3 – 6 juni 2022, kommer det att finnas food trucks i området under popupens öppettider. Under veckodagar kommer det framför allt finnas food trucks på eftermiddagen och tidig kväll. 

Alkohol

Popup kulturplats Snösätra är en alkohol- och drogfri tillställning. Det är inte tillåtet att ta med sig alkohol till platsen och det säljs inte heller alkohol på platsen.

snösätra karta.png
PROGRAM SNÖSÄTRA
bottom of page